Diensten voor particulieren

Herstel Laptop, PC en server

Herstel van PC en Laptop

ProComp Solutions is de referentie voor alle herstellingen of upgrades aan laptops, computers en servers.

Wij kunnen u helpen in alle herstel of upgrade voor hard- en software.

Ongeacht het merk of herkomst van uw computer, laptop of server kunt u beroep doen op onze diensten. Met een ervaring van ruim 20 jaar zijn immers nog maar weinig geheimen onthouden en helpen wij u zeker uit de nood.

ProComp Solutions heeft de volledige evolutie van MS-DOS systemen tot de laatste Windows-versies meegemaakt. Dit vertaalt zich in een doordrongen kennis met gegarandeerd herstel.

Wifi-oplossingen

PCSCloud

WiFi implementatie en optimalisatie

Geen of slechte WiFi-verbinding? Trage of onstabiele verbinding? ProComp Solutions biedt u een klare, duidelijke oplossing voor deze problemen!

Zowel op grote bedrijfsterreinen als in particuliere woningen kunnen wij u helpen de WiFi-frustratie te voorkomen!

Naast de implementatie en optimalisatie van uw WiFi-netwerk kunnen we uw draadloos netwerk en toestellen beveiligen tegen hackers.

Diensten voor bedrijven

Server- en Netwerkbeheer

Server- en netwerkbeheer

Met een ervaring van 15 jaar binnen het netwerk-, server- en computergebeuren zijn er nog weinig geheimen voor ProComp Solutions onthouden.

De passie voor ICT en constante bijscholing zijn de troeven van onze uitgebreide kennis.

ProComp Solutions is voornamelijk gespecialiseerd in MicroSoft-systemen en TCP/IP-netwerken.

ProComp Solutions heeft de opmars van de eerste netwerkgebruikers/groepen met diens beveiliging vanaf het begin gevolgd (NTLM/SAM) waardoor onze kennis van het opstellen en beheren van het huidige Active Directory voor ons doorzichtelijk is en wij de juiste security- en computerpolicy binnen uw bedrijf integreren.

Onze ervaring steunt niet enkel op Operating Systems maar tevens op alle hardware die gebonden is aan een netwerk, zoals de configuratie van Switches, Access Points, Firewalls, …

Voor advies en het plaatsen van de juiste bekabeling kunt u tevens beroep doen op ProComp Solutions. Een kabel is niet zomaar een kabel, de juiste Categorie, het juiste type kabel is voor iedere omgeving verschillend.
Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de vooropgestelde budgetten.

Backup en DRP

Backup & Disaster Recovery Planning (DRP)

Een goed werkende backup is elementair voor iedere ondernemer!
Binnen vele bedrijven wordt er te weinig aandacht gegeven aan een degelijke backup.  Vaak is het op dit moment al te laat en kan de data definitief verloren zijn!
De gevolgen van een niet goed functionerende backup kunnen dramatisch zijn!  Boekhouding verloren, orders kwijt, klantenbestand weg, …

ProComp Solutions heeft een ruime kennis over diverse backupsystemen, de mogelijkheden die er bestaan en dit volgens de noden en eisen van de klant.

Naast een goed werkende backup is het gedeelte deze te integreren in een Disaster Recovery Planning van groot belang om een snelle heropbouw en heropstart na bvb. een brand te garanderen.
Wij adviseren u hoe deze planning op te stellen, waar uw backups te bewaren, hoe uw backup te “shedulen”, …

Advies en Engineering

Advies & Engineering

Extra advies is nooit een overbodige luxe.

Voordat u een project uitvoert, of laat uitvoeren, is extra advies of "a second opinion" nooit misplaatst. Meestal kunt u door extra advies of studie veel geld besparen. Een extra oordeel of het bekijken vanuit een andere invalshoek kan heel andere resultaten opleveren en kan een toegevoegde waarde zijn binnen uw project in gedachten of in ontwikkeling.

Laat u dus bijstaan door personen met jarenlange ervaring binnen het IT-wezen en projectontwikkeling.
Baat het niet, dan schaadt het niet!

Verkoop van hardware

computerverkoop

Een nieuwe laptop, PC, printer of server nodig?

Vlugge levering van Hardware aan correcte prijzen!

ProComp Solutions levert Hard- en Software direct vanuit distributiecentra aan bedrijven, KMO's en particulieren.

Onze goede relaties met verschillende distributiecentra zorgen ervoor dat wij u een heel vlotte levering en heel goede service kunnen bieden en dit steeds aan de correcte prijs.

Naast het leveren van soft- en hardware kan ProComp Solutions deze ook installeren of configureren. M.a.w. we laten u niet in de steek na uw aankoop!

Door onze uitmuntende kennis van hardware geven we u advies over wat u precies nodig heeft.
Zo koopt u nooit een te krachtige computer waarvan u toch nooit de mogelijkheden benut, maar koopt u bewust en betaalt u slechts volgens uw noden.

Website onderhoud

website onderhoud

Wijzigen van uw bestaande website

Wij helpen u graag bij het wijzigen van uw bestaande website. En dit ongeacht de programmeertaal waarin uw website momenteel geschreven is!

Het ontwerpen van volledige nieuwe websites behoort niet meer tot onze diensten. Wij werken wel met vaste partners die u een gloednieuwe website kunnen bouwen.

Indien u een nieuwe website wenst, gelieve ons te contacteren.

E-Marketing

Versturen van nieuwsbrieven

Versturen van nieuwsbrieven

ProComp Solutions beschikt over zijn eigen mailservers. Deze versturen tot 30.000 e-mails per uur.

Dankzij onze efficiënte software weten we onmiddellijk het aantal e-mails dat effectief werd afgeleverd.

Iedere nieuwsbrief die ProComp Solutions ontwerpt wordt voorzien van een OPT-OUT module. Deze module is wettelijk verplicht. De modules worden in de mail geïntegreerd zodat iedere ontvanger zich op ieder moment kan verwijderen uit uw maillijst.

Tweedehands PC's en Laptops

Tweedehands computers en laptops

Is het nodig om steeds een nieuwe computer aan te schaffen? Neen! ProComp Solutions verkoopt kwalitatieve tweedehands computers getest op 15 punten. Tevens geven wij 6 maanden garantie op de hardware!

Veelal heeft er nooit iets verkeerd gelopen met deze PC's, maar zijn deze gewoon boekhoudkundig afgeschreven of werden ze gebruikt als demo- of depannagemodel.

De computers worden steeds geleverd met alle elementaire software zodat u deze onmiddellijk kunt gebruiken, zonder nog te moeten installeren.

U kunt ons vragen een geschikte tweedehands computer voor u te zoeken via het contactformulier of vindt hier een overzicht van de tweedehands computers die onmiddellijk klaar zijn voor levering.